De mensen achter het zwembad.

Het team Sport-en Recreatiebad Den Ekkerman bestaat uit een enthousiaste groep mensen die het u graag naar de zin maken. Onze zweminstructeurs zijn allemaal gediplomeerd en worden regelmatig bijgeschoold zodat hun kennis van de nieuwste zwemtechnieken op peil blijft. Uiteraard beschikken zij allemaal over een diploma EHBO, BHV en zwemmend redden.

Trots zijn we op de grote kennis en ervaring van onze instructeurs op het gebied van kwalitatief goede zwemlessen. Zo is de zogenaamde Ekkerman methode van zwemlessen, waarbij de ouders gedurende het kleuterzwemmen mee het water in gaan, door ons ontwikkeld en in de praktijk bewezen. Andere zwembaden in Nederland hebben deze methode inmiddels van ons overgenomen, omdat aangetoond is dat kinderen zich sneller thuis voelen in het water en dan uiteindelijk minder tijd nodig hebben om hun A, B en C zwemdiploma te behalen. Tevens maken we ook gebruik van het EasySwim programma en de zwemvestjes die hierbij horen. We merken dat de kinderen hierdoor sneller de technieken onder de knie krijgen. Door met veel plezier de zwemlessen te geven, ervaren de kinderen onze zwemlessen dan ook meer als een zwemplezier les. Wat is er nu leuker dan een kind die met veel plezier naar de les gaat?

Wij vinden het erg belangrijk dat u als gewaardeerde bezoeker tevreden bent over onze dienstverlening. Heeft u klachten, opmerkingen of suggesties, neem dan contact op met onze afdeling klantenservice. Onze medewerkers staan u graag te woord. Uw reacties kunnen ons helpen om onze dienstverlening voor u nog verder te verbeteren!