Wat is Zwembad Den Ekkerman.

Zwembad Den Ekkerman is een stichting die gesubsidieerd wordt door de Gemeente Veldhoven.

Zwembad Den Ekkerman is een gezellig zwembad die zich vooral richt op gezinnen met kinderen tot de leeftijd van 14 jaar en volwassen mensen die in beweging willen blijven door middel van banen zwemmen en/of deelname aan onze diverse beweeglessen (lessen voor elke leeftijdscategorie).

Missie en visie.Den Ekkerman, recreatie3

De missie van Zwembad Den Ekkerman onderscheidt zich in een viertal punten:

  1. Kwalitatief goede zwemlessen verzorgen voor kinderen van 0 t/m 7 jaar, zodat de kinderen zwemveilig zijn bij het behalen van de verschillende diploma’s.
  2. Volwassen mensen met plezier laten bewegen, zodat zij gezond zijn en gezond blijven voor de maatschappij.
  3. Het verzorgen van activiteiten voor kinderen tot en met 14 jaar, met als doel: meer bewegen en sociaal vaardig worden.
  4. Op een dusdanige manier het zwembad exploiteren zodat we in de toekomst ook nog een zwembad in Veldhoven hebben staan.

De visie van het zwembad wordt samengevat in één zin: ALTIJD ACTIEF EN IN BEWEGING.

  1. Klantvriendelijkheid: we staan altijd open voor vragen en/of opmerkingen van klanten en proberen iedereen op een zo goed mogelijke manier te helpen en vriendelijk te woord te staan.
  2. Veiligheid: alle instructeurs zijn opgeleid en in het bezit van een EHBO, BHV, reanimatie en zwemmend redden diploma. Zij houden actief toezicht en zorgen ervoor dat alle klanten op een plezierige manier bij ons kunnen zwemmen.
  3. Kwaliteit: onze zwemlessen staan voor kwaliteit. Zij worden gegeven door ervaren en opgeleide instructeurs. Tevens wordt er dagelijks aandacht besteed aan de waterkwaliteit en legionella beheersing.