Durf jij de uitdaging aan? Den Ekkerman aqua bootcamp

Aqua Bootcamp verbetert je conditie, vergroot je spierkracht, je longcapaciteit en zwemvermogen, goede vetverbranding en heeft weinig impact op de gewrichten! De warmte van het water samen met de opwaartse druk van het water en de oefeningen zorgen ervoor dat deze sport bijna blessurevrij is en de kans op overbelasting van spieren en gewrichten gering is. In het water bent u namelijk gewichtloos, dus geen last van gevoelige gewrichten.

Aqua Bootcamp is hard werken in het water, afzien, diep gaan, samenwerken, het beste uit jezelf willen halen, doorgaan en verder! Wij maken gebruik van diverse materialen, gewichten, waterweerstand, zwemtechnieken en elkaar. Alle spiergroepen komen aan bod.

Voor wie is Aqua Bootcamp? Het is voor de fanatieke sporter maar ook voor beginners met een uitdaging. Een ieder wordt flink moe getraind op zijn eigen tempo! Ook mensen met een overgewicht bewegen makkelijker en kunnen zo prima meedoen.

Bent u al enthousiast en heeft u er al zin in?
Schrijf u dan snel in voor deze lessen. U kunt dit telefonische doorgeven: 040-2535250 of online inschrijven via de volgende link: inschrijving beweegles.

Lestijden:
Woensdag 20.30-21.15 uur.
Donderdag 19.30-20.15 uur.
Donderdag 20.45-21.30 uur.