102019jan

Een goed begin, is het halve werk.

Terwijl vorige week veel mensen nog genoten van een welverdiende vakantie, is het voor de recreatie sector vaak flink aanpoten. Zo ook bij ons gelukkig. De kerstvakantie is veruit de drukste tijd voor ons. Toch is dat elk jaar maar weer afwachten of het ook daadwerkelijk druk gaat worden. Ik vraag me dan ook steeds weer af waar die mensen allemaal vandaan komen en waarom ze nu juist naar ons zwembad komen.

Recreatief zwemmen.

Dit jaar hadden we wat extra activiteiten in het zwembad liggen om het voor de bezoekers nog leuker te maken. Mede dankzij een mooie deal met de firma Poolquip uit Valkenswaard hadden we zowel voor de kleine kinderen (zonder zwemdiploma) als voor de grotere twee super gave (survival) banen in het water liggen. Voor ieder wat wils dus in de vakantie. Beide items sloegen dan ook enorm aan bij het publiek. Wellicht was dit de reden voor een bezoek aan ons zwembad! Om jullie even een indicatie te geven: we hebben elke dag rond de 500 bezoekers over de zwemvloer gehad! Als ik dit wel eens tegen vrienden vertel, staan ze daar altijd van te kijken, vandaar dat ik het nu ook in de blog vermeld. Als we dit vergelijken met de bezoekersaantallen van vorig jaar, hebben we deze vakantie ongeveer 600 bezoekers meer gehad. Dus wellicht dat die banen toch hun werk hebben gedaan…..

Crowdfunding.

Zoals jullie wellicht ook weten (of gezien hebben in het filmpje van Oki en Doki) willen we heel graag de baan voor de kinderen zonder zwemdiploma aan gaan schaffen. Door middel van een crowdfundings-actie proberen we het geld bij elkaar te krijgen om in de toekomst deze baan in ons bezit te hebben. Het motto van de actie: In a world where you can be anything: be kind! In de kerstvakantie zijn al veel mensen aardig geweest voor ons, want we hebben al flink wat geld opgehaald. We zullen hier dan ook zeker mee door gaan in de hoop dat we wellicht rond de carnavalsweek genoeg geld binnen hebben gekregen. U kunt natuurlijk altijd hier nog aan meehelpen door wat geld in onze pot bij de receptie te doneren of één van de mooie sieraden te kopen bij de receptie. Deze zijn gemaakt door onze medewerkster Myrah. En er komen ook nog meer leuke acties de komende maanden!

Afvalrace.

En toen was het 2 januari: de start van de afvalrace met onze Winter Work Out. Maar liefst 46 deelnemers die op de tweede dag van het nieuwe jaar vol energie aan 2 pittige work outs hebben deelgenomen. Ook dit was een zeer geslaagd evenement en zeker voor herhaling vatbaar. Vanuit deze groep hebben we ondertussen 18 gelijkgestemden bij elkaar gekregen die er vol voor gaan om hun levenswijze om te gooien en vanaf 2019 gezonder, fitter en energieker door het leven te gaan. Een mooie groep mensen die zichzelf en ook andere motiveren om op het eten te gaan letten en meer te gaan bewegen. Mocht je nu denken: hee dat wil ik ook, dan kun je je altijd nog aanmelden via de receptie van het zwembad. Ik zeg altijd: aankomen doe je niet tussen kerst en oud en nieuw, maar tussen nieuwjaar en kerst ….😏

Mocht je nu zelf al voldoende sporten elders, maar ook willen afvallen, dan is dit ook mogelijk. Bel met de receptie van het zwembad en maak een afspraak met Fitcoach Steef. Zij zal verder alles uitleggen. We kunnen dan ook jouw kilo’s bijhouden in de race naar de 1000 kilo en jij hebt zelf een stok achter de deur. Uiteindelijk zouden we graag willen weten hoeveel kilo heel Veldhoven over een paar maanden kwijt is. Schroom dus niet om even te bellen en een afspraak te maken. De intake wordt overigens ook nog gratis verzorgd! Leuker kunnen we het niet meer maken. 

We hopen dat we met zijn allen deze positieve flow heel het jaar vol kunnen houden, zodat 2019 ons uiteindelijk veel gezonde en sportieve mensen gaat brengen die met veel plezier naar ons zwembad komen. Om deze flow nog wat extra vaart te geven, hebben we komende zaterdag onze jaarlijkse teamdag. Helaas zijn we dan dus niet geopend, jullie zullen het een middagje zonder het zwembad moeten doen. Op zondag zijn we vanaf 10.00 uur weer voor iedereen geopend! (de babypeuterlesssen al vanaf 09.00 uur)