292017sep

Leuk, leuk, leuk en minder leuk….

  • Leuk was de Mega Bootcamp Challenge van afgelopen zaterdag. Met een mooi groepje deelnemers hebben we een bootcamp op het land gecombineerd met een bootcamp in het water. Het weer was perfect op onze activiteit afgestemd, de loop door Cult en Tumult zorgde voor veel aandacht op het veld naast het zwembad. De deelnemers waren super enthousiast, om maar te zwijgen over de instructrice Stephanie van Gemert. Met ontzettend veel energie wist zij iedereen op te zwepen om nog verder te gaan dan ze zelf van te voren hadden bedacht! Op het einde van de bootcamp in het water konden de deelnemers nog maar net de armen en benen rond gedraaid krijgen in het water. Zeer moe, maar voldaan, want ze willen dit zeker nog vaker gaan doen, hebben we de activiteit afgesloten rond 16.30 uur. Een mooi begin waar we zeker een vervolg op willen geven! Dus ook leuk waren de reacties van alle deelnemers.
  • Leuk was de start van het Bewust Bewegen. Tijdens de eerste beweegles in de turnzaal van Voorwaarts kregen we namelijk al gelijk een prijs uitgereikt: de Eén van Veldhoven. We verdienen dit kunstwerk, gemaakt door kunstenaar Bas Lodewijks van de Severinus Stichting, omdat we met dit project het initiatief hebben genomen om kinderen van 8 t/m 12 jaar bewust te maken van het belang van bewegen. Met het project wordt gezorgd voor een verbeterde gezondheid en sociaal vermogen voor de deelnemers, tevens levert het een waardevolle bijdrage aan een vitale Veldhovense samenleving. Leuk was vooral ook om te zien hoe de deelnemende kinderen plezier hadden in het bewegen in de zaal en dat ze zo goed bij elkaar passen. Komende maandag gaan ze bewegen in het zwembad met de groep. Ook hier proberen we er een super leuke les van te maken. Er zijn nog een paar plaatsen vrij, dus aanmelden kan nog! Het project wordt vanwege de ontvangen subsidie gratis aangeboden.
  • Leuk is de Staking Actie die we hebben. Volgende week staken veel leraren van het basisonderwijs. Dit betekent dat alle basisscholen van Veldhoven heel de dag gesloten zijn en de kinderen dus een vrije dag hebben. We hebben bedacht om hier op in te springen en alle bezoekers voor € 3,50 binnen te laten. In de ochtend kun je helaas alleen in het sportbad terecht vanwege lessen in het recreatiebad, maar van 12.00 tot 15.45 uur gaat het recreatiebad voor iedereen open . Een hele dag zwemplezier dus voor weinig geld. Hopelijk gaat het lekker druk worden en weten de ouders nu een leuke dagbesteding voor de kinderen. Leuk is ook dat we deze actie organiseren na een vraag van een trouwe bezoeker! Tanja bedankt.
  • Leuk zijn de voorbereidingen voor de Wijk van de Maand. Vanaf november gaan we hiermee van start. Alle wijken komen op een speciale manier een keer in het zonnetje te staan. We bieden dan leuke kortingen aan. Dit om te stimuleren dat kinderen blijven zwemmen. Voor de zwemveiligheid is dat namelijk heel belangrijk! Maar ook om iedereen te stimuleren in beweging te blijven. Voor volwassenen worden er dan ook beweeglessen aangeboden. Houd ons dus goed in de gaten op facebook, instagram en onze website!
  • Niet leuk was afgelopen dinsdag. Op deze dag liep alles mis wat mis kon lopen. In de ochtend lag ineens het internet eruit, dit was vanwege een wijziging in het abonnement. Men was vergeten dit aan ons door te geven (lag al wel in de planning, maar wel handig als dat even van te voren wordt medegedeeld). Gevolg: geen toegangscomputer, geen internet, geen storingsmelder voor de machinekamer, geen printer, geen pin, geen passcanner. Pfff, dan weet je pas hoe afhankelijk je bent van je internet verbinding! Even later bleek ook de geluidsinstallatie aan het recreatiebad het te hebben begeven, terwijl we daar heel de ochtend beweeglessen moesten geven op muziek. Om het drama nog erger te maken, hadden we ook nog een kapotte chloorpomp in de machinekamer, wat uiteraard zo snel mogelijk opgelost moest worden. En uiteindelijk, om de dag in stijl af te sluiten, meldt een medewerker zich laat in de middag ziek die in de avond moest werken. Nee, deze dag gaan we heel snel vergeten en hopen we voorlopig niet meer mee te maken. Gelukkig hebben we de “good vibes” weer gevonden vanaf woensdag!