Gezellig zwemmen met het hele gezin?Den Ekkerman, recreatie3

Zwembad Den Ekkerman is uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, onze baden zijn erg overzichtelijk. Veiligheid staat bij ons voorop, daarom is het voor kinderen zonder A-diploma verplicht om zwemvleugels of een zwemvestje te dragen. Zij mogen ook niet in het (diepe) sportbad zwemmen. Zwembandjes kun je kopen bij de receptie van het zwembad.

Van alles te beleven in het recreatiebad!

Een stroomversnelling, draaikolk, diverse bubbelbanken, watersproeiers, een waterglijbaan, een sauna, speelhoek voor de allerkleinsten en niet te vergeten een terras waar u een drankje of hapje kunt nuttigen. Genoeg reden om eens een keer bij ons langs te komen.
Voor de openingstijden van het recreatiebad kunt u kijken bij het kopje “openingstijden”.

Uw conditie verbeteren in het sportbad.
Het sportbad is een officieel wedstrijdbad en dus uitermate geschikt om dagelijks of wekelijks uw banen in te zwemmen! Tevens hebben we ook nog een duikplank in dit bad, waardoor de kinderen in de weekenden en vakantie hun kunstjes op kunnen vertonen. Voor de openingstijden van het banen zwemmen kunt u kijken op het openingsrooster.

Gezond en actief bewegen in het water?

Onze Aqua Sportief beweeglessen in het water bieden u diverse mogelijkheden om op een leuke en actieve manier te bewegen in het water. Gezond voor lijf en leden, en gewoon leuk en gezellig want u doet het samen, in groepen tot maximaal 30 personen. Onze enthousiaste instructeurs zorgen ervoor dat u op een veilige manier en op de tonen van muziek uw conditie kan verbeteren, uw beweeglijkheid kan bevorderen, uw spieren versterken, maar ook nog gezellig u sociale contacten kan op doen. Kortom: veel variatie in de lessen voor jong en oud!

Wilt u iets doen aan uw conditie en uw spieren versterken? Kijk dan bij de verschillenden beweeglessen die we hebben en kom een keertje gratis mee proefdraaien.