Beach Party-124Een (kinder)feestje? Kom het vieren bij Zwembad den Ekkerman.

Wat is er nu leuker dan een feestje in een zwembad? Wie kent het niet: we zeggen niet wat we gaan doen, maar je moet wel je zwemspullen mee nemen!

Zwembad Den Ekkerman staat garant voor een hele middag of avond vol zwemplezier voor alle kinderen. En wat dacht u bijvoorbeeld van een feestje tijdens onze disco- of thema-avonden op vrijdagavond? Een mooie gelegenheid voor een bijzonder avond vol actie en fun. Er wordt een tafel gereserveerd speciaal voor jullie en de jarige krijgt een cadeautje. Onbeperkt ranja en chips is bij de prijs in begrepen. Als u nog meer wenst te eten (bijvoorbeeld friet met een snack) dan kunt u dit bij de reservering gelijk regelen met de receptioniste. We hebben verschillende mogelijkheden en horen graag uw wensen.

Buiten de openingstijden om is er de mogelijkheid om heel het recreatiebad voor uw eigen feestje af te huren! Dus ook ideaal voor een klassenfuif, buurtfeest of speciale gelegenheid bij de vereniging. U kunt dan bijvoorbeeld een piratenfeest, sportfeest, onder waterfeest of een echt beach party houden. U vraagt en wij verzorgen uw feestje. U kunt deze feesten reserveren op zaterdag van 17.30-19.30 uur en van 20.00-22.00 uur. Er is ook de mogelijkheid om op zondagavond van 19.30-21.30 uur het zwembad af te huren. Het is niet toegestaan om op deze avonden uw eigen eten en drinken mee te nemen. Bij de reservering kunt u uw wensen doorgeven.

Wilt u een kinderfeestje of een ander feestje vieren bij zwembad den Ekkerman? Neem dan contact op met onze receptioniste (040-2535250) en reserveer een datum. De zaterdagavonden zitten over het algemeen snel vol.

Tarieven (kinder)feesten: klik op deze link: tarieven Onderaan staan de tarieven voor de verschillende kinderfeestjes.

Indien u speciale wensen heeft voor een kinderfeestje kunt u altijd met ons contact opnemen.