Beach Party-124Een (kinder)feestje? Kom het vieren bij Zwembad den Ekkerman.

Wat is er nu leuker dan een feestje in een zwembad? Wie kent het niet: we zeggen niet wat we gaan doen, maar je moet wel je zwemspullen mee nemen!

Zwembad Den Ekkerman staat garant voor een hele middag of avond vol zwemplezier voor alle kinderen. En wat dacht u bijvoorbeeld van een feestje tijdens onze disco- of thema-avonden op vrijdagavond? Een mooie gelegenheid voor een bijzonder avond vol actie en fun. Er wordt een tafel gereserveerd speciaal voor jullie en de jarige krijgt een cadeautje. Onbeperkt ranja en chips is bij de prijs in begrepen. Als u nog meer wenst te eten (bijvoorbeeld friet met een snack) dan kunt u dit bij de reservering gelijk regelen met de receptioniste. We hebben verschillende mogelijkheden en horen graag uw wensen.

Buiten de openingstijden om is er de mogelijkheid om heel het recreatiebad voor uw eigen feestje af te huren! Dus ook ideaal voor een klassenfuif, buurtfeest of speciale gelegenheid bij de vereniging. U vraagt en wij verzorgen uw feestje. U kunt deze feesten reserveren op de volgende dagen en tijden:
Vrijdagavond in de even weken (!): 18.30-20.30 uur.
Zaterdagavond: 17.30-19.30 uur.
Zaterdagavond: 20.00-22.00 uur.
Zondagavond in de even weken: 16.30-18.30 uur en 19.00-21.00 uur.
Het is niet toegestaan om op deze avonden uw eigen eten en drinken mee te nemen. Bij de reservering kunt u uw wensen doorgeven.

Wilt u een kinderfeestje of een ander feestje vieren bij zwembad den Ekkerman? Neem dan contact op met onze receptioniste (040-2535250) en reserveer een datum. De zaterdagavonden zitten over het algemeen snel vol.

En wat dacht je van een echt Zeemeerminnen/mannen feestje! Ook dit is mogelijk bij Zwembad Den Ekkerman. 

  • Vrijdagavond 18.30-19.45 uur en 20.00-21.15 uur. Dit gaat altijd in overleg.
  • € 210,00 inclusief onbeperkt ranja, chips, 45 minuten les , 30 minuten vrij zwemmen, huur staarten en vinnen.
  • Maximaal 12 personen.

U kunt er ook voor kiezen om een workshop te volgen met uw kinderfeestje. In dat geval zijn de tarieven als volgt (let op, dit is alleen de workshop, u kunt dus niet meer vrij zwemmen ervoor of erna):

  • Dag en tijdstip te bepalen in overleg.
  • 1 uur les voor €15,50 p.p., inclusief staarten en vinnen.
  • Minimaal 8 en maximaal 12 kinderen per uur.

Tarieven (kinder)feesten: klik op deze link: tarieven Onderaan staan de tarieven voor de verschillende kinderfeestjes.

Indien u speciale wensen heeft voor een kinderfeestje kunt u altijd met ons contact opnemen.