162016jul

We blijven open tot dec 2017!

We blijven tot december 2017 in ieder geval open met Zwembad Den Ekkerman! Het personeel, het bestuur en de verenigingen die in openahet zwembad zwemmen gaan er alles aan doen om het zwembad nog langer open te houden. Er zijn nog volop kansen en mogelijkheden. We gaan samen met de verenigingen initiatieven nemen om met een beter voorstel voor behoud of zelfs nieuw zwemwater naar de gemeenteraad te gaan. Tevens roepen wij nu alvast iedereen op om dinsdagavond 13 september vrij te houden in de agenda. We willen dan op het Meiveld een groots evenement gaan organiseren om de gemeente Veldhoven te laten zien dat heel de bevolking tegen de sluiting is. Daarbij hebben we de hulp van iedereen nodig! Meer informatie hieromtrent volgt later.

Voor nu: er wordt in ieder geval door de gemeente een plan opgesteld als de sluiting wel doorgang gaat vinden. Dit houdt in dat voor alle verenigingen naar oplossingen wordt gezocht, maar dat er ook rekening gehouden gaat worden met mensen die bij ons een abonnement, passe partout, 10 badenkaart, leskaart, enzovoorts hebben. Je hoeft dus niet bang te zijn om gewoon bij ons nog steeds de zwemlessen, beweeglessen te volgen of om wekelijks je baantjes te komen zwemmen. Mocht het zover komen dat we gaan sluiten, dan zijn er zeer waarschijnlijk mogelijkheden dat de gemeente jullie tegemoet gaan komen.

Wij willen dan ook iedereen vragen om het vertrouwen in ons te blijven houden. Wij gaan met het personeel met de volle 200% ertegenaan om iedereen zo goed mogelijk te voorzien in zijn/haar diensten die je bij ons afneemt. Stop dus niet met zwemmen, zwemles of beweegles, maar blijf nu vooral komen! Laat de politiek zien dat ons zwembad vol ligt en dat we het zwembad in de toekomst hard nodig hebben om allemaal gezond te blijven. En vooral voor de kinderen: om veilig in en rond het water te kunnen spelen, omdat je je zwemdiploma hebt behaald.

Je kunt ons enorm helpen om dit bericht aan iedereen door te vertellen. We zijn er nu bij gebaat dat zoveel mogelijk mensen weten dat we nog steeds open zijn en dat we ervoor gaan vechten om nog heel lang open te blijven! Alvast bedankt.

Medewerkers Zwembad Den Ekkerman.