132018dec

Winter Work Out

Op woensdag 2 januari starten wij het nieuwe jaar gezond en sportief! Vanaf 19.00 uur staan onze instructeurs Stephanie en Jaap voor u klaar om een tweetal work outs met u te doen!

De ene work out wordt in het recreatiebad gegeven en zal in het teken staan van Tabata. Een Tabata work out is een opeenvolging van cardio-oefeningen die je gedurende 20 seconden op extreem hoge intensiteit uitvoert, steeds gevolgd door 10 seconden rust. Deze work out is vooral gericht op intensiteit en het verbeteren van je uithoudingsvermogen. 
De andere work out wordt gegeven in het sportbad en zal volledig in het teken staan van Power! Bij deze work out ga je dus vooral je spieren trainen en kracht op doen. Beide work outs duren 45 minuten. Na een kwartiertje rust met een drankje en een hapje (bij de prijs inbegrepen) gaan we draaien en doe je dus de andere work out. 

Tevens is deze Winter Work Out het startsignaal voor de Afvalrace: Veldhoven valt 1000 kilo af. Zowel deelnemers aan de afvalrace als andere deelnemers zijn welkom bij deze mooie opening van het nieuwe jaar. 
Deelnemers aan de afvalrace betalen €40,00 voor een beweegpas voor een hele maand sporten. Deze Winter Work Out zit hier bij inbegrepen.
Deelnemers die geen beweegpas willen hebben betalen voor deze activiteit € 10,00. Aanmelden voor de Winter Work Out kan door een mailtje te sturen naar: info@denekkerman.nl of je aan te melden bij de receptie van het zwembad. Dit kan ook telefonisch: 040-2535250. 
Wij wensen iedereen veel plezier toe tijdens deze activiteit.