82019jun

Zomervakantie 2 weken gesloten

In de zomervakantie zijn wij vanwege werkzaamheden genoodzaakt om het zwembad 2 weken te sluiten. In deze weken kan er dus niet gezwommen worden helaas. Het zwembad is dicht van maandag 22 juli t/m vrijdag 2 augustus.

De andere 4 weken zijn wij uiteraard wel geopend en hebben we in de middaguren ook weer de Wipe Out en/of Loopmat in het sportbad liggen. In het recreatiebad, afhankelijk van de drukte, leggen we de Kleine Wandelaar in het water, of een gedeelte ervan. Op deze manier zal er altijd iets te doen in het zwemwater. Of het nu wel of geen goed weer is, zwemplezier is bij ons altijd te vinden.
Voor de mensen die banen komen zwemmen: in de ochtenden en avonden houden we hier altijd rekening en is er dus volop gelegenheid om de banen te zwemmen. In de middaguren zal dit wat moeilijker zijn vanwege drukte en speeltoestellen in het water. Houd u hier dus rekening mee!

Bij deze de openingstijden in de eerste en laatste 2 weken van de zomervakantie. De laatste week van de zomervakantie is het weer de Zwem4daagse! Het kan deze week dus drukker zijn dan normaal. Doe gewoon gezellig mee zouden wij zeggen en schrijf je in via: inschrijven zwem4daagse.