Vele mogelijkheden voor zwemlessen bij Zwembad Denk Ekkerman!Den Ekkerman, recreatie1

In zwembad Den Ekkerman kun je al zwemles volgen vanaf 3 maanden bij onze baby/peuterlessen! Eén keer per week gezellig met je vader of moeder lekker spetteren in het water en de grondbeginselen al leren kennen van de echte zwemslagen!
Na deze baby/peuterlessen kun je gelijk doorstromen naar het kleuterzwemmen, waar je al de echte zwemslagen leert. Van hieruit stroom je door naar de reguliere zwemlessen, meestal al op een hoger niveau dan de kinderen die dit voortraject niet hebben doorlopen.

De reguliere zwemlessen beginnen voor kinderen vanaf 5 jaar. U mag zelf kiezen of u 1 of 2 keer in de week wilt zwemmen. Deze lessen worden gegeven zonder ouders in het water. Bij het kleuterzwemmen gaan de ouders nog wel mee in het water.

Na het kleuterzwemmen kan u kind gaan beginnen met de “echte” zwemlessen. Uiteraard kunt u ook hier pas beginnen (zonder het baby/peuter/kleuterzwemmen). We leiden op naar het EasySwim diploma. Meer over dit diploma kunt u lezen in de volgende link: EasySwim diploma. We zorgen ervoor dat uw kind met veel plezier naar de zwemles zal gaan en dat hij/zij aan het eind van het traject zeer watervrij en vooral veilig is in het water.

Vanaf het kleuterzwemmen maken wij gebruik van de Easy Swim Zwemvestjes. Zeer veilig voor u en uw kind en een methode waardoor uw kind nog sneller de zwemslagen onder de knie kan krijgen. Een veilige en vlotte lesmethode waarin met minimaal drijfvermogen, maximale resultaten worden behaald.
Via ons leerlingvolgsysteem kunt u online de vorderingen van uw kind in de gaten houden.