Verbeter je techniek en conditie!

Heeft u altijd al eens net zo als Pieter van den Hoogenband of Inge de Bruin willen zwemmen? Of zwemt u al jaren, maar komt u steeds maar niet sneller vooruit? Bent u aan het trainen voor een triathlon of wilt u gewoon uw conditie verbeteren?
Dan zijn de borstcrawl lessen iets voor u!
In 45 minuten per les leer je steeds meer kneepjes bij, waardoor jij straks zonder moeite 200 meter borstcrawl af kan leggen. Je leert de ademhalingstechniek, been- en armslag techniek en tevens wordt er ook getraind op conditie en uithoudingsvermogen. Sporten is leuk, maar met je hoofd onder water wordt het pas echt een uitdaging! Durf jij die uitdaging aan? Kom dan eens een keertje mee doen met deze lessen.

De lessen worden gegeven door oud topzwemster Angela Postma, gespecialiseerd op de vlinderslag en borstcrawl (o.a. goud op de 50 meter vlinderslag, zilver op de 50 vrij en brons op de 4×50 vrij en nog een keer brons op de 50 vrij bij Europese Kampioenschappen, deelgenomen ook aan de Olympische Spelen).

Wanneer?
Dinsdag van 09.00-09.45 uur.
Donderdag van 10.00-10.45 uur.
De borstcrawlessen vallen onder de noemer “beweeglessen”. Via deze link kunt u zich inschrijven: inschrijving borstcrawlles. Meldt bij de opmerkingen dat het om de borstcrawlles gaat.